Welkom bij schoonheidssalon Salon IngridEen sprankelende behandeling met de mooi luxe lijn van Medex : Josephine van Steinborg.
Tijdens deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd en gevoed met oa fruitzuren en  ampullen op basis van Kaviaar. Ingewerkt met de Golden Spoons.
Ook te boeken via het online boekingssysteem op deze site.Gevestigd in Marknesse sinds november 1990 schoonheidsspecialiste. Mijn naam is Ingrid Dijk en werkzaam in mijn eigen schoonheidssalon nabij Emmeloord, Blokzijl, Kuinre en Vollenhove. U kunt bij mij terecht voor ontspannende behandelingen en meer gespecialiseerde behandelingen, zoals elektrisch ontharen en anti-aging.
Ook voor epileren van de wenkbrauwen, verven van wimpers of wenkbrauwen en harsen van het gehele lichaam kunt u bij mij terecht, ook brazilian wax. Eén van de specialisaties is het verwijderen van huidoneffenheden en ontharen met touw.

Salon Ingrid is deelneemster aan verschillende nationale giftkaarten, zoals giftforyou.

Er worden regelmatig workshops gevolgd en er wordt gewerkt met het merk Medex.  

Prijslijst
Salon Ingrid Marknesse bevindt zich op de begane grond en u kunt parkeren op eigen terrein
Salon Ingrid werkt alleen op afspraak. Afzeggingen gelieve 24 uur van te voren om kosten te voorkomen. Ik werk volgens de voorwaarden van de ANBOS schoonheidsspecialist.

Lees meer

Behandelingen overzicht

Over Salon Ingrid

Salon Ingrid is gespecialiseerd in definitieve reductie van haargroei, dmv elekstrisch ontharen en acné (raadpleeg uw ziektekostenverzekering).

Adres

Schoonheidssalon Ingrid
Ingrid Dijk
Westerkimme 51
8316 ED - Marknesse

Privacy

Contact

M: 06 36 109 529
T: 0527 240182
E: info@salon-ingrid.nl