Behandelingen

Luxe Medex behandeling

Behandeling opgebouwd zoals de Medex Complexe behandeling, echter tijdens deze luxueuze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciaal instituut masker, zoals het Masque Membraneux, het Venezia Modelling Mask of het Toscana Thermo Masque.
Inclusief harsen van de bovenlip en verfen van de wimpers of de wenkbrauwen.

MASQUE MEMBRANEUX is een collageen vliesmasker met vitamine E en werkt regenererend op de verslapte huid. De huid bevat twee soorten vezels die de elasticiteit, rekbaarheid en strakheid van de huid bepalen: collagene en elastische vezels. De elastische vezels bepalen de elasticiteit en rekbaarheid van de huid, de collagene vezels bepalen de stevigheid, ofwel de strakheid. Het collageen in het Masque Membraneux kan wedijveren met het eigen huidcollageen en wordt daardoor zeer goed door de huid opgenomen. Vitamine E werkt als anti-oxidant en kan diep in de huid doordringen. Bovendien stimuleert Vitamine E de doorbloeding, waardoor de werkstoffen nog beter kunnen worden opgenomen. Na gebruik van het Masque Membraneux is uw huid zichtbaar steviger en strakker.

VENEZIA MODELLING MASK is een peel off masker dat wordt gebruikt als medium voor werkzame componenten, zoals ampullen, actiefcrèmes of andere maskers. Het masker blijft elastisch en soepel en vormt een 'rubberachtige' substantie met plastische, elastische eigenschappen. Na het verwijderen van het masker ontstaat een heerlijk verkoelend en modellerend effect dat de gelaatscontouren verstevigt. Dit masker is zelfs voor de allergevoeligste huidtypen geschikt.

TOSCANA THERMO MASK is een modellerend mineraal thermo masker (het masker wordt hard, net als gips). Door de speciale mineralen zorgt het masker voor een intensieve warmteontwikkeling (tot ongeveer 42 gr!). Doordat het masker stolt en de poriën door de warmte volledig geopend zijn, kunnen de eerder aangebrachte werkstoffen maar één kant op: de huid in! Uw huid krijgt door deze combinatie dan ook een ware 'boost' van noodzakelijke voedingsstoffen.

ACTI COLLAGEEN MASKER is een masker waarbij de huid tot rust komt en optmaal wordt gevoed.

Duur van deze behandeling ± 90 minuten € 90.00

Behandelingen overzicht

BESCHIKBARE BEHANDELINGEN


  • Voetbehandeling  - 20,00                                                                                      
  • Hotstone lichaamsmassage - 39,00                                                                           
  • Seal en Protect van de nagels ( prof nagelverharder ) -12.50

Over Salon Ingrid

Salon Ingrid is gespecialiseerd in definitieve reductie van haargroei, dmv elekstrisch ontharen. Ook brazilian wax, proffesioneel oplossen van probleemnagels en acné is zij in gespecialiseerd. Dit al meer dan 25 jaar.

Adres

Schoonheidssalon Ingrid
Ingrid Dijk
Westerkimme 51
8316 ED - Marknesse

Privacy

Contact

M: 06 36 109 529
T: 0527 240182
E: info@salon-ingrid.nl